Over ons

Even voorstellen

Ik ben Nynke de Jong uit Hansweert en ik heb Serenity & Balance opgericht. Door persoonlijke omstandigheden in mijn leven heb ik een zware periode achter de rug. Tijdens deze periode ben ik in aanraking gekomen met essentiële oliën. Lichamelijk en geestelijk heeft mij dit enorm geholpen. Hierdoor besloot ik er nog meer over te willen weten en leren. Ik heb een cursus aromatouch massage van doTERRA behandeling gedaan zodat ik andere kan helpen zoals ik geholpen ben.

Naast dat ik dagelijks nog steeds leer over elke essentiële olie, probeer ik me verder te ontwikkelen en verdieping te zoeken in het gebruik van essentiële oliën. Toen ik hoorde dat je dieren ook kon helpen met essentiële oliën wilde ik daar meer over weten. Via een cursus aromatouch massage behandeling paarden en honden heb ik geleerd wat essentiële oliën voor deze dieren kan doen. Ik wil me graag verder specialiseren in verschillende technieken ik zal dan ook bijscholing gaan volgen, zodat ik nog meer kan betekenen op het gebied van Aromatherapie. Wil je meer weten over wat aromatherapie inhoud klik hier.

Essentiële olie werkt voor iedereen anders en iedereen reageert ook anders dat maakt dit zo mooi om mee te werken. Je kunt het specifiek op iemand richten. Voor diverse doeleinden kan je een olie gebruiken ter ondersteuning.

Naast het gebruik van essentiële oliën wilde ik ook meer technieken leren om goed te kunnen masseren. Dit omdat de combinatie van olie en massage echt geweldig zijn en vele klachten kan verhelpen. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in de technieken en ben ik ondertussen gediplomeerd massagetherapeut. Door het volgend van de trainingen voor massagetherapeut ging er een wereld voor mij op. Ik heb daarom belsoten mijn technieken uit te breiden door het volgen van andere trainingen. Houd deze website dus goed in de gaten voor alle nieuwtjes en eventuele acties. Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt een gratis E-book en je blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. 

Image

Wat doe ik

Image
Image
Image

Massage's

Ik geef diverse massage's. Je kunt bij mij terecht voor klachtgericht behandelen maar ook voor ontspanning. In verband met het gebrek aan ruimte geef ik de massage momenteel alleen bij u thuis. Mijn werkgebied is momenteel in de omgeving van Goes, Rilland, Vlissingen, Zierikzee en zo een beetje alles wat daar tussen ligt. U mag me altijd een berichtje sturen of ik ook in uw gebied kom.
In de prijslijst kunt u precies zien welke massage's ik geef en wat deze kosten zo komt u niet voor verrassingen te staan. Weet u nog niet precies welke massage u zou willen of wilt u meer informatie over een massage dan kunt u dat hier vinden.

Gebruik van essentiële oliën

Met aromatherapie kan ik mensen, paarden en honden ook ondersteunen door het gebruik van diverse oliën. Elke olie heeft zijn eigen unieke werking ik maar hierbij gebruik van de oliën doTERRA, Young Living en Merlijn Welness. Wil je weten wat Essentiële oliën zijn, wat ze doen en waarom ik deze merken gebruik klik dan hier. Door essentiële oliën te combineren kan dat zowel mentaal als lichamelijk voor een mens of dier veel betekenen.

 

Image

Neem contact met mij op

Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!