Even voorstellen

Wie ben ik

Ik ben Nynke de Jong uit Hansweert en ik heb Serenity & Balance opgericht. Door persoonlijke omstandigheden in mijn leven heb ik een zware periode achter de rug. Tijdens deze periode ben ik in aanraking gekomen met essentiële oliën. Lichamelijk en geestelijk heeft mij dit enorm geholpen. Hierdoor besloot ik er nog meer over te willen weten en leren. Ik heb een cursus aromatouch massage van doTERRA behandeling gedaan zodat ik andere kan helpen zoals ik geholpen ben.

Naast dat ik dagelijks nog steeds leer over elke essentiële olie, probeer ik me verder te ontwikkelen en verdieping te zoeken in het gebruik van essentiële oliën. Toen ik hoorde dat je dieren ook kon helpen met essentiële oliën wilde ik daar meer over weten. Via een cursus aromatouch massage behandeling paarden en honden heb ik geleerd wat essentiële oliën voor deze dieren kan doen. Ik wil me graag verder specialiseren in verschillende technieken ik zal dan ook bijscholing gaan volgen, zodat ik nog meer kan betekenen op het gebied van Aromatherapie. Wil je meer weten over wat aromatherapie inhoud klik hier.

Essentiële olie werkt voor iedereen anders en iedereen reageert ook anders dat maakt dit zo mooi om mee te werken. Je kunt het specifiek op iemand richten. Voor vele doeleinden kan je een olie gebruiken ter ondersteuning. Op welke manier essentiële olie voor jou ondersteunend kan werken kunnen we samen achter komen.

Het gebruik van de olie samen met de massage van doTERRA wilde ik een meer deskundige onderbouwing van een massage. Naast het gebruik van essentiële oliën wilde ik ook meer technieken leren om goed te kunnen masseren. Dit omdat ik overtuigd ben dat de combinatie van olie en massage echt geweldig zijn. Dat hier vele klachten verlichten kunnen en soms zelfs verhelpen. Ik heb ervoor gekozen een opleiding te volgen voor gediplomeerd massagetherapeut. Door het volgend van de trainingen voor massagetherapeut ging er een wereld voor mij op. Ik heb daarom nog meerdere trainingen gevolgd en diverse andere technieken geleerd. Ik ben nog steeds niet uitgeleerd en zal dus nog steeds trainingen blijven volgen. Houd deze website dus goed in de gaten voor alle nieuwtjes en eventuele acties. Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt een gratis E-book en je blijft op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. 

Image

Wat doe ik

Image
Image
Image

Massage's

Naast de Aromamassage geef ik ook diverse andere massage's. Je kunt bij mij terecht voor klachtgericht behandelen maar ook voor ontspanning. In verband met het gebrek aan ruimte geef ik de massage momenteel alleen bij u thuis. Mijn werkgebied is momenteel in de omgeving van Goes, Rilland, Vlissingen, Zierikzee en zo een beetje alles wat daar tussen ligt. U mag me altijd een berichtje sturen of ik ook in uw gebied kom.

In de prijslijst kunt u precies zien welke massage's ik geef en wat deze kosten zo komt u niet voor verrassingen te staan. Weet u nog niet precies welke massage u zou willen of wilt u meer informatie over een massage dan kunt u dat hier vinden.

Aromamassage's zijn tegenwoordig niet alleen toegepast op mensen maar ook op honden en paarden. Ik heb me hier in verdiept en daarom pas ik dit ook toe op honden en paarden. Voor meer info klikt u dan hier dan maak ik graag een afspraak met u. 

Gebruik van essentiële oliën

Met aromatherapie kan ik mensen, paarden en honden ook ondersteunen door het gebruik van diverse oliën. Elke olie heeft zijn eigen unieke werking ik maar hierbij gebruik van de oliën doTERRA, Young Living en Merlijn Welness. Wil je weten wat Essentiële oliën zijn, wat ze doen en waarom ik deze merken gebruik klik dan hier. Door essentiële oliën te combineren kan dat zowel mentaal als lichamelijk voor een mens of dier veel betekenen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten, informatie en tips op het gebied van aromatherapie? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis ledenpagina en ontvang een gratis e-book met lavendel recepten.

Het is ook mogelijk om een gezellige avond te hebben met bijvoorbeeld vriendinnen dan kan je een informatieavond inplannen. Deze avond kan gehouden worden bij mij thuis in Amsterdam. Als je in de regio Amsterdam woont. Bijvoorbeeld Purmerend, Zaandam, Bussum, Uithoorn.

Image

Volg een workshop

Heb je zin om meer te kunnen doen en weten van essentiële oliën, volg dan een van mijn workshops. Deze workshops worden gehouden in Amsterdam of Amstelveen. Het is echter ook mogelijk om samen met een stel vriendinnen leuke cosmetica producten te maken bij jouw thuis. Hiervoor zijn er minimaal 6 personen nodig die deel zullen nemen. De gastvrouw krijgt een leuke attentie

Neem contact met mij op

Statera Oleum - Met Oliën in Balans

Statera Oleum, Met oliën in balans!